Thursday, June 26, 2014

6 Tahun Setia, Aku Kecewa - Sebelum-sebelum ni kalau yang bercinta, lepas tu main toreh-toreh tangan tu adalah perempuan. Bukan semua perempuan, tapi mostly perempuan la yang mental dia bagai nak rak kan.


Tapi yang ni kes yang terpencil. Lelaki yang main toreh-toreh tangan. Terpencil, dan boleh la nak cakap rare pun. Sebab biasanya kalau lelaki putus cinta, habis-habis pun nangis je 2 3 minit. 

Gambar diatas menunjukkan seorang lelaki yang kecewa setelah setia selama 6 tahun dalam perhubungan percintaannya. Mungkin gadis kesayangannya curang, jumpa kekasih lain, jumpa yang lagi handsome, blah tinggalkan dia macam tu je. Mungkin la. Admin pun tak tahu.

Admin tak tahu nak cakap apa, cuma boleh berpesan je, bercinta tu boleh, tapi jangan letakkan cinta pada manusia tu pada aras tertinggi, kerana manusia tak layak. Cintakan Dia sepenuh hati, insyaAllah, cinta manusia akan hadir sampai mati. Pheww.. 


0 comments:

Post a Comment