Saturday, March 29, 2014
Perangai Pelik Bila Bercerai Dengan Pasangan (8 Gambar) | Terlebih dahulu, kepada pembaca blog apahell yang dah kawin beranak pinak, baru kawin or coming soon tu, admin doakan korang bahagia dengan pasangan masing-masing ye. Post kali ni nak citer pasal orang berperangai pelik bila dah bercerai dengan pasangan, ada yang suka, ada juga merana, malah yang gila bayang pun ada. 


Kalau bercerai cara elok tu takde masalah, dan itulah sebaik-baiknya, jangan korang duk seksa-seksa pasangan korang pulak, gantung tak bertali. Dulu ambil elok, sekarang lepas cara elok la. Heh!. So, gambar kat bawah nie benda yang berlaku pada orang yang admin sebut tadi tu la, rasanya negara luar nie. Jom tengok..









Yang atas ini paling extremm..Glup!

0 comments:

Post a Comment