Saturday, March 01, 2014
1
[ARTIS] Amir Raja Lawak Muat Naik Gambar Kekasih | Amir Raja Lawak sebelum ini membuat kenyataan beliau sedang memilih antara 2 gadis yang dikatakan jatuh hati dengan Amir Raja Lawak. 



Amir yang popular dengan tag line " Im Sorry" kini telah memuat naik gambar kekasihnya di laman sosial miliknya.

Jadi wanita inilah yang menjadi pilihannya. Memang comel juga kekasih Amir Raja Lawak ni. Bertudung, bagus pilihan Amir. Amir berkata sambil berguran dia jeles tengok orang lain bercinta, sebab tu dia akhirnya nak juga merasa cinta. Cewah.




Amir dikatakan menemani kekasihnya makan di Curve Damansara. Semoga pasangan ini bahagia hendaknya. Tak sabar tunggu Amir kahwin. Hehe.

Sumber

1 comments:

  1. kalau dating orang mesti tanya, ni adik ker..... huahuahau

    ReplyDelete