Friday, May 02, 2014
3
Lokasi Bangunan Freemason di Malaysia (9 Gambar) | Saya yakin ramai pembaca blog ini sudah mengetahui perkara berkaitan Freemason iaitu sebuah pertubuhan Yahudi yang ditubuhkan hasil manifestasi daripada penemuan buku-buku sihir didalam bilik bawah tanah Masjid al-Aqsa. Akibat tentangan hebat daripada Raja-raja di Eropah pada ketika itu, golongan penyembah Syaitan (Satan) ini telah menjalankan satu konspirasi seperti yang tercatit di dalam buku-buku sejarah sekarang, iaitu 'Revolusi' atau 'Renaisance'.


Freemason juga dikaitkan dengan ahli Kesatria Templar (Knight's Templar). Mengikut legenda, pada abad ke-11, Kesatria Templar telah menjumpai harta karun di tinggalan bangunan Haikal Sulaiman (berpandukan sesetengah pendapat; terletaknya di sebuah bilik rahsia di bawah Masjidil Aqsa). Apa yang mereka jumpa? Mereka telah menjumpai kitab-kitab sihir lama yang telah ditanam dan disembunyikan oleh Nabi Sulaiman ketika itu yang sangat-sangat marag terhadap golongan penyembahan syaitan ketika itu. boleh baca lebih lanjut di sini

Penemuan tersebut pernah disiarkan di History Channel. Jika UK ialah 'pusat kewangan' tentera dajjal atau lebih tepat lagi bangsa Yahudi, Amerika pula ialah 'pusat politik-ketenteraan' bagi mereka. Buktinya, Presiden Amerika yang pertama iaitu George Washington juga merupakan Presiden Freemason yang pertama.


Tidak hairanlah sekiranya sektor perniagaan di UK dikuasai oleh Yahudi, manakala bidang ketenteraan dan politik dunia yang dikuasai oleh Amerika sebenarnya dikuasai oleh Yahudi dibalik tabir.

Dan di bawah ialah lokasi-lokasi bangunan atau dewan Freemason iaitu tempat pertemuan sulit anggota-anggota puak suruhan dajjal ini bermesyuarat.


JOHOR
Jalan Abu Bakar, Johor Bahru


KEDAH
08000 Sungai Petani, Kedah


MELAKA
Jalan Chan Koon Cheng, 75000 Malacca


NEGERI SEMBILAN
Jalan Penghulu Cantek, Seremban, Negeri Sembilan


PULAU PINANG
136 Jalan Utama, Penang


PERAK
27 Jalan Sultan Azlan Shah, 31400 Ipoh, Perak


SABAH
Bersebelahan dengan Kompleks Karamunsing Shopping Mall

3 comments:

 1. Anonymous04 June, 2015

  terbaru di bukit jalil

  ReplyDelete
 2. Alamat melaka tu salah, bukan Cheng. Tu dekat jln Banda Kaba, belakang Hotel Equatorial Melaka.

  ReplyDelete
 3. kat putrajaya ada..cuba check

  ReplyDelete