Wednesday, May 28, 2014
1
cermin di Genting Highland

Hantu Cermin Di Genting Highland - oohhooii.. tuu dia.. suka ambil-ambil gambar depan cermin sangat kan.. Ni hantu cermin datang dah.
Mostly bagi admin yang suka ambil gambar depan cermin ni perempuan la. Tapi admin tak kata lelaki tak suka. Lelaki pun suka ambil gambar depan cermin. Lelaki pun ada macam tu. 

Gambar kat atas tu ada gambar seorang perempuan tengah bergambar dekat dengan cermin, dekat Genting Theme Park. Yang gambar perempuan tu tak pelik sangat, yang jadi keraguan gambar kat dalam cermin tu. Apa masalahnya pula muka tu tengok sebelah lain? Marah benor makhluk halus tu kat perempuan tu. Tengok sekali dua tak seram. Tengok 6 7 kali rasa remang-remang jugak. Gulp.

Pesanan admin, nak ambik gambar tu hati-hati ya. Admin pun risau. Admin suka selfie. Kang ada pulak yang nak menyelit sebelah. Gulp. 


1 comments:

  1. @-) @-) @-) Naik bulu roma aku ! ;( ;(

    ReplyDelete