Monday, April 01, 2013
2



Hadoken-ing - Kegilaan Terbaru di JEPUN (8 Gambar) | Setelah satu satu trend berlalu, akan menyusul trend yang baru, dahulu trend planking, Eastwooding dan milking amat popular di dunia. sekarang pasti lebih seronok kerana ianya berasal daripada game popular Street Fighter, ianya dipanggil Hadoken-ing, macam tak sedap langsung kan? tetapi ia adalah satu trend yang semakin popular di kalangan pelajar Jepun sekarang.

Pada asasnya seseorang "hadoken" iaitu buah serangan daripada 'Street Fighter,' dan orang lain akan memainkan peranan bersama-sama dengan melompat di udara. Sesetengah orang akan berfikir ia sebenarnya penghormatan ke "kamahameha" dari 'Dragon Ball Z.' Apa saja yang difikirkan, ia beribu lebih fun daripada mencurah beribu gelen air susu atas kepala. Macam bodoh..keh3...










- yang last gempak giler..

2 comments:

  1. penat kot nak buat bendaalah nie..well..jepun mmg suka mulakan sesuatu yg pelik2..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..malaysian pulak suka ikutttt jerrr :D

      Delete