Sunday, January 11, 2015
14
Perempuan Melayu Dip*luk, Dic*um Artis Kpop, Bangga Habis (6 Gambar)  http://apahell.blogspot.com/2015/01/perempuan-melayu-dipluk-dicum-artis.html

Perempuan Melayu Dip*luk, Dic*um Artis Kpop, Bangga Habis (6 Gambar)Apabila perempuan melayu berhijab penuh tapi tak tahu malu pergi ke konsert kpop di Kuala Lumpur, dipeluk dicium artis korea tanpa segan silu. Alahai, apa nak jadi dengan perempuan sekarang, sungguh murah harga dirimu.. Untuk pengetahuan korang, artis korea tersebut telah bertanya, boleh ke kalau dia nak peluk, perempuan melayu yang dah basah asam kepingnya bagitahu, ya, boleh.. Konon nak cakap korang yang dipeluk beruntung lah!!! kebabian apakah?

Nah, korang tengok sendiri dan nilaikan... malas nak cakap banyak..







Cerita sebenar apa yang berlaku...



Video :




Semoga yang terlibat insaf dan taubat!!! apahell.blogspot.com

14 comments:

  1. malu siot. Apa benda ni? kalau taksub sgt dengan korean jgn sampai lupa batas2 agama. Ni bodoh namanya.. Malu malu maluu..

    ReplyDelete
  2. Bodohnya perempuan tu. Sanggup gadaikan maruah diri di hadapan khalayak ramai. Bawak2lah bertaubat oii..

    ReplyDelete
  3. Alahai.. tu pun nak kecoh.. yg kena tangkap basah lagi ramai.. dengan bangla pula tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...bodoh... jangan nak bekap sangat lah ngok!!!!! Sekarang citer pasal ni,, bukan pasal bangla ke.. makyah ke, bohsia ke... bengong jer nak spin tak kena tempat !!!!!!... nasib baik tak campur pasal babi dan anjing... Puiii

      Delete
    2. Gile tak kecoh..ni namanya berzina di khalayak ramai....bangang tu simpan tuk hari tua ye...

      Delete
    3. skurg-kurgnya tangkap basah, x da la nk tayang dkt satu dunia. kan.
      apa yg budak2 ni buat, boleh buat org bukan islam hilang rasa hormat pada org brtudung dan wanita islam. bangla muka bkn mcm mat jambu korea.

      Delete
    4. rasanya kne tangkap basah bukan depan pentas. agak2 yg bekap tu siapa... ade link x ngan topik perbincangan ni. pk2kan la

      Delete
  4. what the heck ? kau tu islam ! hakikatnya islam hanya pada nama ...

    ReplyDelete
  5. Lirik Lagu Minah Tudung – 5forty2

    *Chorus:
    Minah-minah tudung zaman sekarang ramai cacat otak, BODOH!
    Pakai tudung tapi pakai pakaian ketat-ketat, BODOH!
    Ada pula pakai tudung tapi pakai T-shirt pulak, BODOH!
    Mana ke tidak masyarakat kita dipandang rendah, BODOH!

    Verse 1:
    Keluar dengan mak pakai tudung,
    Pakai sopan aurat tertutup,
    Tapi bila keluar dengan kawan aurat terdedah bagi lelaki tengok percuma,
    Aku sendiri tengok pon heran, mana tak heran
    Agama kuat tapi baju ketat, buka tudung rambut perang
    Perang-perang konon tu nak tunjuk belang,
    Tindik sini tindik sana, bukan ditelinga saja,
    Lidah pon ada, Muka decent tetapi perangai nonsence
    Ikut sesuka hati dia, Tapi tak ikut segi agama…
    (Chak chak chak kedongdong)

    *Chorus

    Verse 2:
    Depan ibu bapa pakai baju lengan panjang, seluar panjang,
    Tapi dibelakang, lain cerita, macam monster

    Cabut kening, ada tattoo dibadan dia,
    Pakai make-up pakai lipstick punya tebal macam MOMOK macam MOMOK
    Masyaa’lah, masyaa’lah, tak boleh angkat, tak boleh angkat, tengok dia, tengok dia, goyang pantat, goyang pantat, masuk club pakai tudung, pergi tandas buka tudung
    Ooooh…kemana pergi budaya,
    kemana pergi agama,
    MANA PERGI MELAYU KITA?

    *Chorus

    Verse 3:
    Dengar sini semua, jangan ikut tren masa kita,
    Kita rosak, kita hancur
    Siapa nak jawab bila kita dikubur?
    Mak nak jawapkan? (sorry sikit) Bapak jawapkan? (sorry sikit) Atuk jawapkan (sorry sikit) Berani buat berani tanggung sendiri
    Fikir baik-baik, fikir masak-masak
    Jangan kita menyesal dihari kelak
    Fikir baik-baik, fikir masak-masak
    Jangan kita menyesal dihari kelak

    *Chorus

    ATUK:Berubah lah kamu sebelum kamu diberubah kan hahaha…
    Budak:Yelah tuk…tuk jugak pandai kan..? Whatever ar tuk!
    Atuk:Ish budak ni…

    ReplyDelete
  6. Knape la cm ni skali... da x tau cm ne da nk ckp....

    ReplyDelete
  7. Next time please don't do this again girls and you are muslim
    If you're non-muslim that out of topic

    ReplyDelete
  8. Tak de otak...miang mcm org x de pelajaran...mas kawin nak mintak tinggi2...not stereotype to whole group... Tp fanatik ni mmg jijik... Jdikn pedoman isu ni

    ReplyDelete