Tuesday, July 15, 2014
Video : Lelaki Mengaku Ustaz Datang Hospital Untuk Urut Perut Pesakit

Video : Lelaki Mengaku Ustaz Datang Hospital Untuk Urut Perut Pesakit | Apa yang admin nak kongsikan ini ialah tindakan berani seorang wanita yang menolak permintaan seorang lelaki yang menyamar sebagai "USTAZ DIN" kononya mahu mengurut perutnya yang sedang mengandung di hospital Putrajaya. Admin berharap pengalaman wanita ini menjadi pengajaran untuk wanita lain agar lebih berhati hati. 

Kisahnya bermula...

Syukur alhamdulillah.. allah menyelamatkan sy dr jadi mangsa cabul ustaz celop.. 

Kejadian berlaku di ward bersalin pagi tadi.

Ustaz : sy ustaz din dari darul shifa, datang nak urut perut, kalau baby songsang sy boleh betulkan, ada air apa2 sy boleh bacakan dan sy boleh bagi baby bila kuar nanti jadi anak yg soleh.

Sy: terkedu seketika.. dan berfikir( siapa dia ni, kenapa nak urut perut aku?)

Ustaz: baring sekarang dan buka kain, sy nak urut perut

Sy: ha?? Terus baring tapi was2.. dan bangun balik, "maaf ustaz sy segan lelaki tengok perut sy"

Ustaz: takpe, baring sekarang dan buka kain, sy ustaz jgn risau, sy boleh baca2kan..(kepala sekejap2 toleh ke pintu masuk ward mcm takut org masuk)

Sy: haaaa? Kau ni biar betul suka2 hati nak urut perut aku pepagi camni, kau siapa, datang dr mana, betul ke ustaz? Sambil berfikir lagi dgn was2.

Ustaz: kaki awk bengkak ni

Sy: eh eh.. suka2 engkau je.. bila pulak kaki aku bengkak.. (berfikir lagi)
"Sy tak nak" kalau sy nak buka kain sy biar suami sy ada sebelah sy" kalau ustaz nak urut tggu suami sy ada sekali.

Ustaz: kalau macam tu ambil no fon sy dan minta no fon awk

Sy: sy tulis no fon suami

Ustaz: kepala toleh2 ke pintu masuk mcm ada yg tak kena dan tangan sekejap2 sapu anu dia.

Sy: sah dia ni tak betul.... suka2 hati kau nak pegang perut aku.. kau ustaz ke gila sex (berfikir lagi) masih dlm meadaan terkejut.

Nurse nak masuk dia terus keluar.

Terus tanya kat nurse betul ke hospital ni ada ustaz yg urut2 perut ppuan peknen ni? Sah!!!!!! Nurse dan doctor kata takde, dan kalau ada pun hospital ni akan upah ustazah sajaha bukan uztaz. Dan satu org pun tak kenal siapa ustaz yg menamakan diri dia USTAZ DIN tadi.. pihak security sedang memeriksa cctv untuk sy buat pengecaman. 

Ya allah... nasib baik tak turut kehendak lelaki tadi, agak2 apa la nasib malang pagi ni kalau buka kain tadi.

Kepada semua ibu2 mengandung atau wanita2 yg berada di ward dan hospital, sila berhati2. Jangan cepat percaya dgn orang yg anda tak kenal.

Allah menyelamatkan sy hari ini.

Jangan jadikan diri anda mangsa cabul.

Sila share info ini.


-----------

Update terbaru dari ketua security hospital.

Lelaki tu memang menyamar, dia datang ke security dalam keadaan menangis2 dan bagitahu isterinya bernama "naemah" tengah nazak di ward lain. Dan minta kebenaran untuk naik.

Rakaman Cctv menunjukkan dia tak menuju ke ward tersebut tapi ke ward ibu bersalin.

Rakaman cctv pun dah dapat. Pihak hospital minta sy buat laporan polis.

------------

Terbaru.. dari ustaz penipu tu.. 

Dia ada coll no hp yg sy bagi pagi tadi( terbagi no fon sbb dalam keadaan was2) 

Ustaz penipu : siapa ada di dalam bilik ward awk? Ada doc tgk check ke? Ramai ke dalam tu?

Sy: takde org (niat nak perangkap dia balik)

Ustaz penipu: suami awk dtg pukul berapa? 

Sy: suami sy dtg dalam tengahari

Ustaz penipu: kalau macam tu sy datang awal skit lah

Sy: kalau sy tak nak buat urutan perut tu boleh?

Ustaz: awk tak yakin dengan sy, awak jangan main2 dengan sy, awak tak kenal siapa sy.. terus matikan call

Sy: eh eh.. marah pulak kalau aku taknak buat.. 

Dia call lagi sekali...

Ustaz penipu: awk tak kenal siapa sy.. awk jgn main2 dgn sy. Semoga anak awak lahir macam "haiwan"!!

Sy: awk nak apa sebenarnya? Awk nak sy report polis ke? Sy akan report polis.

Ustaz penipu: terus matikan call

Eh.. tak nak buat urut perut marah pulak..dah la tanya soalan pelik2, nampak sangat memang niat tak baik.. 

Suami dah buat report dah.

No fon yg dia bagi dan no fon yg dia call dua2 no berlainan.. no yg dibagi tak wujud.

No dia call dah simpan utk record dlm laporan.

Geramm.. nak doakan anak sy lahir macam haiwan pulak. Kenapa? Sebab tak dapat mangsa harini ke?


Ini bukti dan no fon si jahat itu.
Malam2 call nak takut2kan sy. Ni no fon ke 4 dia guna. 0196667972, 0182315326, 0192776331. 

Video : Lelaki Mengaku Ustaz Datang Hospital Untuk Urut Perut Pesakit



Video..

video

Ini video dari cctv hospital, terima kasih pihak hospital putrajaya kerana membantu sy dan juga balai polis putrajaya kerana membenarkan sy upload video ni.. ini la muka yg mengaku ustaz tu.

Sumber : Ella Sandera


P/s : Kongsikan pada kawan dan saudara mara agar tidak menjadi mangsa buas lelaki ini dan lelaki lelaki gila seks yang lain. InsyaALLAH..

0 comments:

Post a Comment