Sunday, August 11, 2013
5
Gambar budak onani di Cyber Cafe di pagi raya telah tersebar. Lebih memalukan apabila budak tersebut ditangkap oleh pekerja wanita salah sebuah Cyber Cafe di Kuala Lumpur. Tindakan tidak senonoh budak tersebut onani pada mulanya dirakam CCTV dimana mereka sedang asyik menonton video lucah di internet. Namun, malang tidak berbau apabila kegiatan buruk mereka dikesan dan dimarahi oleh pekerja premis. Mungkin budak tersebut tidak perasan dengan kehadiran CCTV disamping pagi raya memang kurang orang yang berkunjung di premis tersebut.

Gambar Budak Kantoi Onani Di Pagi Raya





video

P/s : Punah²..

5 comments:

  1. aku risau dah masa depan anak-anak muda sekarang. melayu plak tu.
    aku selalu gak nampak bebudak melayu tgk blue, aku jeling je terus diorang padam (aku buat muke garang siot). bebudak cina lagi baik. gua respect orang cina yang baik.
    mintak2 a... generasi aku jenis yang takut allah

    ReplyDelete
  2. kedai Intrnet kat mana tu? mana2 perempuan cina tuh? saya nak tangkap perempuan cina.
    dan sy dah ambik download video Thanks.
    sy dari DBKL

    ReplyDelete
  3. kat mana kedai Intrnet tu? mana2 perempuan cina....sy nak tangkap perempuan tuh.....
    sy dah ambik download video

    ReplyDelete
  4. well that staff should do that to young boys, he or she should tell it to they're parents

    ReplyDelete
  5. xtaw nk kata apa.. zaman dh brubah..

    ReplyDelete