Friday, March 15, 2013
1
Friday March 15, 2013

Ubat gigi? mesti dalam kepala korang tengah duk nampak brand Colgate, Darlie, Fresh and White dan paling rare, Kodomo Lion. Yang last tu kalau tak tahu, sah-sah tak gosok gigi masa kecik dulu tu..heehee..

Bukan tu admin nak sembang, tapi pasal ubat gigi nie haa.. memang pelik dan lawak lah..  Jom tengok.. :p

Perisa cupcake

Perisa Kari Indo

Perisa Coklat

Perisa Biskut Ore0

Perisa Jeruk

Perisa Coca Cola

Perisa Champagne (sah-sah mabuk)

Perisa Bab..errr..Babiiiii :P

- Perisa yang tak terpikir dek akal yang waras dan cerdas seperti admin. Lulz.. :p

1 comments:

  1. Ahaha..macam-macam perisa rupanya tooth paste kat dunia ni..Err..tak rasa cam berus gigi la kan camtu :)

    ReplyDelete