Monday, March 18, 2013
Mungkin korang juga berperasaan macam admin, suka layan movie, main game, bblog, dalam erti kata lain, tak suka serabut-serabut kan? So, ingin rumah di tengah-tengah hutan atau tempat yang cantik, jauh dari hiruk pikuk kota, bising dari semua benda adalah satu impian kan? Walaupun tahu, impian tu susah nak dicapai,, tapi dengan impian juga kita boleh mencapainya :P

Sekarang admin nak tunjuk kat korang, antara rumah-rumah idaman admin, hope idaman korang juga yang boleh lari dari kehidupan kota yang haru biru , jomm.. :D













0 comments:

Post a Comment