Tuesday, March 05, 2013
4
Siapa pernah tengok rancangan Man vs Wild? Actually, hos rancangan tu brader kat bawah nie la, Bear Grylls . Sebenarnya rancangan tu adalah rancangan ikhtiar hidup, bagaimana nak hidup kat tempat-tempat yang korang boleh tersesat. Banyak gak episode2 yang dia pergi, kat pulau, gurun, hutan amazon, tempat bersalji, macam-macam la. Boleh je search youtube

Dan bila dah tersesat kat tempat tersebut, dah semestinya KFC, PIZZA, MCD, APAM BALIK, NASI KUKUS CHE NAB sume takde lah, so banyak cara dia tunjuk bagaimana nak makan, berteduh dan lastly cari jalan keluar. Tapi kat bawah nie, dia ajar, apa yang boleh dibuat dengan bangkai singa laut, jangan membazir katanya. Hakhakk..








Tadaaaa!!! Jaket kulit!! Kahkahkahhh

4 comments: