Tuesday, February 19, 2013
1
Koleksi Bilik Idaman Kaki Game Tegar atau Hackers (31 Gambar)

Wow!! tu yang pertama yang keluar dari mulut admin bila lihat gambar-gambar di bawah.. Memang idaman admin sejak kecik lagi nak ada bilik complete set cmni. Sampai siap buat bilik bawah tanah lagi kot. Tapi barang-barang nie sume belum mampu nak beli. Huhuu.. Pape pun, korang mesti ada impian  nak cmni jugak kan?. Jom lah kita explore dan bagi korang berangan-angan ada bilik macam nie. Heheee...layanzzz~
































-Rompak bank dulu la petang nie~

1 comments:

  1. perghh..terbaik gmbar2 ni...mana dapat?

    ReplyDelete