Saturday, February 16, 2013
5
Yoona Malaysia-Gadis Iras Yoona SNSD (11 Gambar)Korang kenal tak Yoona SNSD aka Girl Generation iaitu kumpulan k-pop yang meletop-letop dengan kecomelan beliau? Tapi sekarang nie bukan dia yang admin nak diceritakan, tapi awek malaysia yang dikatakan ada mirip dengan muka Yoona tu. Dia nie kalau di skodeng kat twitter beliau,  bernama RaBi'atul Afifah @Apple_Effa

Dengar kata aweks nie asal teganu. :D . Oleh kerana ramai blogger yang tulis entry pasal beliau, tak semena-mena followers dia meningkat dengan mendadak, (ite pun pollo jgk, harap dia pollo admin) kihkihh... Nah, kat bawah nie ada serba sedikit gambar dia untuk korang sendiri menilai sama ke tak, iras ke tak, so korang judge la sendiri. Gambar ni admin rembat kat twitter dia. Harap dia tak marah. :)

Yoona SNSD










- Pape pun, Yoona yang ni tutup aurat,.. *_*

5 comments:

  1. Ayu tenannnn,,,,,, ai laik tis

    ReplyDelete
  2. Mirip banget ya! kalau yoona snsd make jilbab gitu kali ya mukanya tambah imut.hihiihii:D

    ReplyDelete
  3. Mirip banget mukanya! kalau yoona snsd pake jilbab kayak gituu kali yaa!tambah cantik!:D

    ReplyDelete
  4. Boleh laa.. kadang2 sama,,kadang2 tk... yg same mate ngan senyuman..

    ReplyDelete
  5. Anyway , suka gila cara dia dress .. Comelllll !!

    ReplyDelete